Auto huren Suriname

Suriname is een uitgestrekt land met een gastvrije bevolking. Het is dan ook jammer als je tijdens je bezoek aan Suriname alleen bij je familie of in de buurt van je hotel blijft. Om van het mooie land te genieten moet je op pad. Een auto huren Suriname, zorgt ervoor dat je meer ziet van de uitgestrekte regenwouden. Begeef jezelf en je familie in de sporen van het koloniale verleden. Ga roadtrippen of terug in de tijd in Paramaribo. Ga je een auto huren Suriname? Zorg dan dat je de juiste auto huurt zodat je in het natuurpark Brownsberg diep de jungle in kunt rijden.

Een auto huren Suriname doe je in Nederland

Ga je een auto huren Suriname nadat je in Suriname bent aangekomen, dus bijvoorbeeld op het vliegveld, dan moet je ervoor zorgen dat je voldoende contant geld bij je hebt. In de meeste gevallen vraagt de verhuurder om contante betaling en moet je ook borg betalen. Huur altijd een auto met airco want dat zorgt voor fijner reizen, zeker op de wat warmere dagen.

Maak ook altijd foto’s van de auto op het moment dat je deze ophaalt. Liefst met iemand van het verhuurbedrijf erbij. De meeste auto’s hebben deukjes en krassen en met foto’s als bewijs kun jij hier niet verantwoordelijk voor worden gesteld. Maak voor de zekerheid ook foto’s als je de auto terugbrengt! Wil je niet al te veel contant geld meenemen en veilig een auto huren?  Huur dan vooraf in Nederland alvast je huurauto voor je vakantie in Suriname.

Een auto huren voor je verblijf in Suriname

In Suriname rijdt men links

Zodra je op het vliegveld aankomt staat de auto al voor je klaar wanneer je dit al vooraf geregeld hebt in Nederland. In Suriname rijdt men aan de linkerkant van de weg. Het wegennet is niet zo modern als in Nederland. Veel wegen zijn zandwegen met kuilen. De auto’s in Suriname zijn allemaal automaat zodat je niet hoeft te schakelen. De maximum snelheden worden strikt gehandhaafd; in de steden is dat 50 km en op snelwegen en rondwegen 80 km per uur.

Klik hier om een auto te huren wanneer je al in Suriname verblijft.