NIU elektrische scooters

NIU is een bekend scootermerk onder de elektrische scooters. Bij Polderscooter hebben ze een groot assortiment aan elektrische scooters met onder andere de NIU scooters. Er zijn veel verschillende varianten zoals een sport model, of een groter comfortabeler model. Het gaat dus om elektrische scooters die tegenwoordig steeds populairder worden.

Dit is natuurlijk met een reden omdat het veel beter is voor het milieu. Het is gebruiksvriendelijk en muisstil. Betreft de varianten zijn er dus meerdere soorten. Het kan zijn de dynamische variant maar ook de economische variant. De sportvariant eerder benoemd heel veel kracht en kan wel tot 70 kilometer per uur gaan. Met een Bosch motor ben je met gemak op een snelle snelheid vanuit stiltand. Ideaal voor mensen in de stad die niet lang hoeven te rijden maar geen files meer willen.

De NIU scooters zijn klein en compact en daardoor ideaal voor in steden. Het is een soort fiets alleen je hoeft geen inspanning te geven om vooruit te komen. Er zijn veel mogelijkheden voor het kopen van een elektrische scooter, daarbij zijn er nog veel meer voordelen om de aanschaf van elektrische scooter te overwegen. Welke dit allemaal zijn ga ik je hieronder vertellen.

De voordelen van NIU elektrische scooter bij Polderscooter

NIU elektrische scooters zijn van goede kwaliteit en springt boven de andere merken uit. Het is bereik van de scooters met een volle accu gaat tot 170 kilometer. Kies je voor de eco-variant dan ligt het gemiddelde rond de 160 kilometers. Dat zijn veel mogelijkheden voor meerdere stadritten op een dag. Daarbij is de batterij met 3,5 uur opgeladen om weer 160 a 170 kilometer te rijden. De scooter is bestemd voor elk seizoen, dus sneeuw, regen of veel zon staat de scooter niet in de weg.

Verder is de scooter muisstil wat ideaal is voor mensen die vroeg naar hun werk moeten, de buren worden niet elke keer wakker. Let hierbij wel op dat je in het verkeer niet snel gehoord word en het dus kan voorkomen dat mensen je niet zien. Qua onderhoud is de NIU elektrische scooter zeer zuinig. Het grote verschil met motorische scooters is dat er niet zoveel onderdelen in de scooter zitten. Hoe meer onderdelen, hoe sneller iets kapot kan gaan, hoe eerder jij geld kwijt bent aan je onderhoud van je scooter.

NIU elektrische scooters