tweedehands-auto

tweedehands auto kopen

Direct jouw auto verkopen en een andere auto kopen!

Als je direct jouw auto wilt verkopen dan wil je waarschijnlijk ook spoedig een andere tweedehands auto kopen, tenzij je van plan bent om voortaan op de fiets te gaan. Het kan zijn dat je direct jouw auto wit verkopen omdat de auto die je nu hebt niet meer aan jouw wensen voldoet, misschien is deze te oud, te klein of juist te groot. Te duur of niet meer mooi. Als je nu ook meteen op zoek bent naar een andere auto, één die kleiner is dan jouw huidige auto, of goedkoper of mooier, dan kun je gratis en vrijblijvend eens kijken op de website van Bynco.com. Een tweedehands auto kopen doe je bij Bynco voor een schappelijke prijs. Een schappelijke prijs, omdat Bynco geen showrooms heeft en ook geen verkopend personeel hoeft te betalen en daarmee enorm veel geld bespaard.

tweedehands auto kopen

Geen showroom, geen verkopers maar wel een betrouwbare tweedehands auto

Geen showroom zal je nu denken, waar moet ik die tweedehands auto dan komen bekijken? Nou bij Bynco kun je de auto’s niet komen bekijken! Je ziet ze op de website staan, precies zoals ze zijn. Tweedehands auto’s hebben nu eenmaal gebruikssporen en die worden ook duidelijk getoond en omschreven. Heb je jouw nieuwe tweedehands auto gezien op de website van Bynco? Klik dan op bestellen en wij komen de auto keurig bij je thuis bezorgen.

Een proefritje van 2 weken en een garantie van 180 dagen

Natuurlijk snappen wij als geen ander dat je niet zomaar een tweedehands auto uitkiest op een website, deze koopt en dan laat thuisbezorgen. Wij snappen ook wel dat je wat meer zekerheid wilt hebben. Daarom kun je de tweedehands auto die je bij Byno hebt uitgezocht eerst 2 weken rustig uitproberen. Kom je er in deze 2 weken achter dat de auto niet geschikt is voor jouw situatie. Dan kun je deze kosteloos terug leveren en krijg je het gehele aankoopbedrag terug. Besluit je de auto te houden dan krijg je 180 dagen garantie, zodat je zeker weet dat je niet voor onprettige verrassingen komt te staan mocht de auto technisch toch niet helemaal goed zijn. Durf je op deze manier wel een tweedehands auto te kopen via de website van Bynco?

Direct-autoverkopen.nl